O oloa fa'afouina fa'afouina na pa'u i le Aso Lulu a'o fa'aauau pea le amataga ma'a'a i le 2024

O lemalosi fa'afouinaua siitia le vaega i masina talu ai, ae o le pa'u o le Aso Lulu na soloiesea ai le tele o lena alualu i luma.

O lemalosi fa'afouinaalamanuia, lea e aofia ai kamupani e gaosia le la, matagi ma isi malosiaga gafataulimaina, ua avea ma oloa vevela i tausaga talu ai a o taumafai le lalolagi e faaitiitia lona faalagolago i suauu.O lo'o sasaa atu e le aufaipisinisi tupe i totonu o nei kamupani, ma le fa'amoemoe latou te fa'atamaia i luga o le fa'atupula'ia o mana'oga mo vaifofo malosi lanu meamata.

cvsdv

Ae ui i lea, o suiga talu ai nei i le maketi o oloa ua afaina ai lemalosi fa'afouinaalamanuia.O le fa'atauga fa'atauva'a lautele na fa'atupuina ai le tomino lea na lafomalosi fa'afouinaua pa'u'u oloa.

O se tasi o mafuaʻaga autu o le paʻu i totonumalosi fa'afouinao fa'atauga o lo'o le mautinoa e uiga i faiga fa'avae ma fa'aosofiaga a le malo i le lumana'i.E fa'alagolago tele le alamanuia i le lagolago a le malo e una'ia ai le tuputupu a'e, ma o le suiga o tulaga fa'apolokiki ua laga ai atugaluga e uiga i le lumana'i o nei fa'aosofiaga.

E le gata i lea, o le si'itia o tului ua mafua ai ona taugata le nono mo kamupani i totonumalosi fa'afouinavaega.O lenei mea e faʻamalosia ai a latou tupe mama ma faʻafaigata ai mo i latou ona faʻatupeina galuega fou.

E ui lava i faʻafitauli talu ai nei, o le tele o tagata tomai faʻapitoa o loʻo tumau pea le faʻamoemoe e uiga i faʻamoemoega umi momalosi fa'afouinafa'asoa.O le suiga o le lalolagi i le malosi mama o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau, ona o popolega e uiga i suiga o le tau ma atinaʻe gafataulimaina.

E le gata i lea, o le alualu i luma i tekinolosi ua faiamalosi fa'afouinafofo sili atu ona lelei ma taugofie, lea e ono mafua ai le faʻateleina o le vaetamaina i tausaga a sau.

Teufaafaigaluega o loʻo vaʻavaʻai e faʻaogaina le gafatia umi omalosi fa'afouinae mafai ona va'aia le pa'u o le tau o sea o lo'o i ai nei o se avanoa fa'atau.E ui e ono i ai ni lu'itau pupuu, o le mana'oga autu mo malosi fa'afouinae tumau pea le malosi o fofo.

O se tasi o laina siliva mo lemalosi fa'afouinaalamanuia o lo'o fa'atupula'ia le fiafia mai fa'alapotopotoga fa'apisinisi ma kamupani tetele.Tele kamupani ua tautino e faaitiitia a latou tulagavae carbon ma o loo sailia faiga faapaaga mamalosi fa'afouina'au'aunaga ina ia ausia a latou sini fa'aauau.

Aʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le alamanuia, e manaʻomia e le aufaipisinisi ona iloilo ma le totoa kamupani taʻitasi i totonumalosi fa'afouinaavanoa e iloa ai e ono manumalo.E le o kamupani uma o le a mafai ona tatalia le afa o loʻo i ai nei, o lea o suʻesuʻega maeʻaeʻa ma le faʻaeteete e taua tele mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e teu faʻafaigaluega i totonu o pisinisi.

A tuufaatasi, o le Aso Lulu talu ai nei na oso i totonumalosi fa'afouinaO fa'atauga o lo'o atagia mai ai le tele o suiga o maketi ma le le mautonu e uiga i faiga fa'avae ma fa'aosofiaga a le malo.Ae ui i lea, o faʻamoemoega umi a le alamanuia e tumau pea le lelei, faʻamalosia e le suiga o le lalolagi i le malosi mama ma le alualu i luma faatekinolosi.E tatau i tagata teufaafaigaluega ona iloilo toto'a kamupani ta'itasi i totonu o lemalosi fa'afouinaavanoa ma mafaufau i le gafatia mo le tuputupu aʻe umi.


Taimi meli: Ian-09-2024